Best i test kaffekvern

Best i test kaffekvern

Best i test kaffekverner hos tek.no. Wilfas kaffekverner fikk 1. plass, 2. plass og 5. plass.

3 kverner inne på topp 5

Uniform kaffekvern kåret best i test

Wilfas kaffekverner fylte nesten hele pallen i Tek.no sin samletest av elektriske kaffekverner, med 1. og 2. plass samt 5. plass. Uniform kaffekvern ble testens vinner.

 

– Gjennomtenkt kvern som maler filterkaffe og espresso med stor autoritet.

Egenskapene testpanelet satte søkelys på i testen var justeringsmuligheter, tidsfunksjoner, hvor mye rot de lager og støynivå. Totalt ble 10 kaffekverner testet.

– Uniform kaffekvern er helt sjef

Uniform kaffekvern ble kåret til best i test fordi den leverer best og har jevnest resultat på filter- og espresso-malingen, ifølge Tek.no.

Den utmerker seg særlig som espressokvern, der 96 prosent av de malte bønnene tilfredsstilte testens strenge krav til størrelse for espressomaling.

Lokket, som også er en presisjonsvekt, trekkes frem som en nyskapende idé med genial utførelse. I tillegg vektlegges kvernens lave støynivå, solide byggekvalitet og auto-av-funksjon som grunner til at Uniform kåres til testvinner.

Uniform kommer i to forskjellige utgaver, den sorte som ble best i test og har en innebygd kaffevekt i lokket, og en tilsvarende kaffekvern i sølv, men uten vekt i lokket og er dermed en rimeligere utgave.

Aroma – kvernen de aller fleste bør kjøpe

Uniforms lillebror i kvernefamilien, Aroma, inntok testens 2. plass og blir anbefalt av Tek.no.

I tillegg til kvernens kvalitet på filtermaling trekkes den solide byggekvaliteten, lavt støynivå og raskhet frem i positivt fortegn.

– Kverner perfekt for filterkaffe

Kaffekvernen Nymalt

Kaffekvernen Nymalt sikrer seg femteplassen og karakteren 7,5 – bra, i testen utført av tek.no. Denne kaffekvernen har lik utforming og funksjoner som Aroma, men med en litt annen motor og en annen type oppsamlingsboks.

Det er kvaliteten på malingen til ulike filter-brygg, byggekvalitet, raskhet og stilig design tek.no fremhever som kvernes positive egenskaper.

Hele testen kan du hos tek.no her.

Previous Next