Best i test kaffetrakter 2 år på rad

Best i test kaffetrakter 2 år på rad

Vi er stolte av å ha vunnet testen igjen. Vår toppselger Performance vant nok en gang blant 8 kaffetraktere.

Wilfa har valgt å fokusere på de viktige basisfunksjonene, og å gjøre disse så gode og tilgjengelige som mulig.

"Det estetiske, og det funksjonelle, er begge elementer kombinert til perfeksjon".

Og når nyheten Svart Performance  bygger på forgjengeren Precision,  gjelder dette også for den, som ytterligere forbedrer brukervennligheten og designet. - Design er jo to ting. Det er det estetiske, og det funksjonelle. Her er begge elementer kombinert til perfeksjon.

Nye Svart Performance er kompakt og passer inn på de fleste kjøkkenbenker.

Vanntanken er ikonisk sylinderformet, med hjelpetekster for både mengde vann og kaffe, og er som forgjengeren fremdeles avtakbar for rask vannfyllig. Vanntanken kan enkelt klipses på.

Kaffemuggen er utelukkende konstruert i glass. Det er pent, men det viktige er at den kan tømmes helt for kafferester og at rengjøring virkelig er null stress.

Performance får også kreditt for godt materialvalg. Ved å bruke matt sort plast for basen, er imidlertid trakteren mindre utsatt for synlig skitt og fingermerker. Og plasten er av høy kvalitet, mens stangen som holder filteret på plass er laget av metall for å tåle daglig håndtering.

- Måten filterholderen nå bare hektes på en knagg gjør at trakteren kan stå nesten helt inntil andre maskiner eller en vegg. Filterholderen trenger bare et par centimeter klaring til andre apparater, og vanntank og glasskolben er selvsagt lett tilgjengelig fra flere sider. Dette er testens mest plasseringsvennlige trakter.

Les hele testen hos tek.no

 

Avtagbar vanntank med hjelpetekster for både mengde vann og kaffe.

- Wilfas 10-stegs dryppregulator er fremdeles til stede, og selv om de tre første stillingene i praksis sperrer komplett for vannet, har du 7 andre knepp å regulere vanngjennomstrømmingen med. Det er mer enn dobbelt så mange som andre traktere i testen. Ved å bruke denne aktivt kan du hjelpe til å gjøre kaffen litt sterkere eller svakere, og eksempelvis oppnå en grei kopp eller to når du ikke vil trakte en liter av gangen.

I tillegg oppnår trakteren ekstremt rask riktig bryggetemperatur – faktisk testens beste. Kaffetrakteren er stillegående.

Under smakstesten ble det notert gode resultater.
Filterholder med dryppregulator.

 

Previous Next