Marcel Paa - ny global ambassadør

Marcel Paa - ny global ambassadør

Vi er glade for å kunngjøre at Marcel Paa er vår nye globale ambassadør for Wilfa i D-A-CH-regionen (Tyskland, Østerrike, Sveits) fra 1. november 2023.

Marcel Paa er en mesterbaker og konditor som begeistrer YouTube-fansen med sine kreasjoner. I showet "Einfach backen" (Bare baking) viser han i detaljerte videoer hvordan brød, bakverk og kaker kan lages og dekoreres på en kreativ måte. Sommeren 2015 grunnla den fremtidige brød-sommelier sin YouTube-kanal med over 1000 gratis videoer og har nå mer enn 230 000 følgere.

Han har en lidenskap for kvalitet og innovasjon som passer perfekt til Wilfas verdier. Med sin mangeårige erfaring og inngående kompetanse vil han spille en sentral rolle i presentasjonen og kommunikasjonen av våre produktlinjer ut mot D-A-CH-regionen.

– Jeg er veldig glad for å jobbe med Wilfa. Jeg har fulgt Wilfas produkter i lang tid, og jeg er overbevist om kvaliteten, designen og innovasjonen de legger i hver eneste kreasjon. Som ambassadør ser jeg frem til å dele min erfaring og kunnskap og bidra til å markedsføre Wilfas produkter i hele D-A-CH-området, sier Marcel Paa.

I tillegg til fire prisbelønte bakebøker tilbyr han nettkurs for hobbybakere og ambisiøse bakere i bakeakademi (Back Academy). For de som ønsker å oppleve baking i et ekte profesjonelt miljø, kan kurs i det profesjonelle bakeriet hans bestilles. Der vil verdifulle tips og triks deles direkte fra eksperten.

Wilfas sortiment av nordisk kjøkkendesign blir stadig mer kjent i Tyskland, Østerrike og Sveits. Samarbeidet med Marcel Paa, et anerkjent ikon i våre kategorier, er en sterk indikasjon på Wilfas ønske om å fortsette å øke kjennskapen i regionen.

Marcel Paa sin YouTube-kanal finner du her

Previous Next