Sjokoladeis med After Eight

Sjokoladeis med After Eight

Er du glad i After Eight, vil du garantert like denne med hakket mintsjokolade.

I tillegg er det brukt ekte kokesjokolade som gir rik og fyldig sjokoladesmak på iskremen. Denne isen er kjempelett og rask å lage.

Det fine med å lage hjemmelaget iskrem er at du kan eksperimentere med smaker som du selv ønsker.Iskremmaskin_Wilfa_Oppskrift-_hjemmelaget_iskrem_after-Eight-iskrem_3.jpgBilder og oppskrift fra samarbeid med Det søte liv.

Dette trenger du

  • 8 eggeplommer
  • 6 ss sukke
  • 6,5 dl kremfløte
  • 200 g kokesjokolade
  • 200 g After Eight

Slik gjør du

Ha 1,5 dl av kremfløten i en kjele. Del opp kokesjokoladen og smelt den sammen med fløten på middels varme. Rør blandingen jevn. Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis. Vend sjokoladeblandingen i eggedosisen. Pisk resten av kremfløten til krem. Vend kremen i sjokolade-eggedosisen.

Ha blandingen i iskremmaskinen. La iskremmaskinen gå i 60 minutter og gjør noe annet mens iskremen lages...

Hakk opp After Eight-sjokoladene og tilsett bitene når det er ca 10 minutter igjen av prosessen. Iskremen er nå ferdig! Hvis du ønsker å ha den fastere, har du den i en boks og setter i fryseren i ca 2 timer (eller lenger). Server og nyt sjokoladeiskremen med noen ekstra After Eight!

Tips!

Merk at dette er en nokså stor porsjon. Ønsker du å lage en mindre porsjon, er det selvfølgelig ikke noe i veien for å halvere oppskriften.

Se hvordan Kristine fra detsoteliv.no lager sjokoladeis med After Eight.

Previous Next