Bell vaffeljern best i test

Bell vaffeljern best i test

Vi er stolte av at vaffeljernet vårt nok en gang beholder plassen som best i test i tek.no sin samletest av vaffeljern (2023).

 

– Vaffeljern i en egen liga

Ingen kunne vippe Wilfa av tronen som leverandør av det beste vaffeljernet i tek.no sin oppdaterte samletest av enkle vaffeljern. Vaffeljernet Bell er fortsatt best i test.

I den store samletesten ble vaffeljernene vurdert etter tre kriterier: at de har en enkel stekeplate, har temperaturkontroll og steker tradisjonelle «skandinaviske» vafler.

De store vaffeljernene fra Wilfa blir omtalt som å være i sin egen liga i forhold til de andre vaffeljernene i testen og som de eneste de helhjertet kan gi en anbefaling.

– Bell konkurrerer fortsatt kun med seg selv

Vaffeljernet Bell holder på plasseringen som testvinner også i 2023. Tek.no trekker frem flere positive fordeler med vaffeljernet, som en fungerende ferdigindikator, store vafler, luftspalter og at det steker godt, jevnt og sprøtt.

Resten av pallplassene ble også fylt opp av Wilfa vaffeljern. Forgjengeren til Bell, WAS-623 Bell, beholder andreplassen i testen. Wilfas vaffeljern Hearts 23 beholder tredjeplassen i testen, med testens røffeste lysindikator og tilfredsstillende termostatregulering.

Hvis ønsket er store vafler som er sprø og jevnt steke er et vaffeljern fra Wilfa riktig valg.

Les mer om vaffeljernet bell her, testvinner for femte året på rad.

Les hele testen 

Previous Next