Nyhet! Robotstøvsugere designet for nordiske hjem

Nyhet! Robotstøvsugere designet for nordiske hjem

Vi gjør et sterkt comeback innen støvsugere og lanserer de første robotstøvsugerne fra Innobot i sitt sortiment steg for steg høsten 2023. Den trådløse håndstøvsugeren Innovac Sensor ble lansert med suksess høsten 2022 og historien fortsetter nå med lanseringen av et enda mer innovativt produkt. Hovedformålet med robotstøvsugere er å gjøre forbrukernes hverdag enklere ved å holde hjemmene ryddige. De første robotstøvsugermodellene lanseres i oktober 2023.

Som et nordisk selskap kjenner vi det nordiske hjemmet og den nordiske forbrukeren. Lanseringen av robotstøvsugere er støttet av en omfattende forbrukerundersøkelse som har gitt oss verdifull informasjon for produktdesign. Vårt mål er å gjøre det enkelt å holde et ryddig hjem, slik at forbrukerne kan bruke fritiden på det som betyr noe for dem.

I Norge er det 26 % av forbrukerne som eier en robotstøvsuger i dag. Med hele 57 % av nordmenn som sier de vil kjøpe eller sannsynligvis vil kjøpe en robotstøvsuger i løpet av de neste 2 årene, forventes markedet å vokse betydelig [1].

– Det globale markedet for robotstøvsugere forventes å firedobles i løpet av de neste fem årene. De viktigste drivkreftene er forbrukernes travle hverdag og den reduserte tiden de bruker på vedlikehold av hjemmet. Forbrukerne setter pris på å frigjøre tid til andre gjøremål, og kjøper i økende grad produkter med automatikk nettopp på grunn av de tids- og arbeidsbesparende funksjonene. Den økende populariteten til smarte hjem er også en drivkraft for robotstøvsugermarkedet. Wilfa ønsker naturligvis å være en del av alternativet ved å tilby en førsteklasses robotstøvsuger designet for et nordisk hjem med 5 års garanti, lokal støtte og service, sier Morten Hoff, CEO Wilfa.

 

 

Markedets enkleste måte å holde hjemmet ditt rent på

Ifølge forbrukerundersøkelsen er de viktigste egenskapene for forbrukerne et godt rengjøringsresultat og evnen til å bevege seg uten å sette seg fast [1]. 

– Innobot robotstøvsugere unngår gjenstander som ligger på gulvet takket være den presise navigasjonen. De passerer lett over terskler, og takket være den lave høyden på 9,7 cm passer de under de fleste sofaer og senger uten problemer, fortsetter Hoff.

For å sikre gode rengjøringsresultater har Innobot robotstøvsugere en sugekraft på 4000 Pa og en mopp i full bredde. Dette skiller seg fra de fleste andre robotstøvsugere med mopping, der bare en liten del av moppeflaten beveger seg. På Innobot robotstøvsugere beveger hele moppeflaten seg frem og tilbake i en skrubbende bevegelse, noe som bidrar til å maksimere størrelsen på moppeflaten, skrubbeeffekten og sugekapasiteten. Alle modellene har såkalt Y-mopping, som betyr at robotstøvsugeren beveger seg frem og tilbake mens den danner et Y-formet mønster. SL-, SL+- og AI-modellene har også mulighet for vibrerende mopping. Ved vibrerende mopping beveger hele moppen seg frem og tilbake med skrubbebevegelser med konstant trykk, noe som gir en grundig og presis mopping som fjerner selv de vanskeligste flekkene.

 

[1] Wilfa/Crowst: Forbrukerundersøkelse om robotstøvsugere 03/2023, Norge, n=1000

Previous Next